Έχετε δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.
Tο προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και να συνοδεύεται από την απόδειξη πληρωμής. Όλα τα εμπορεύματα πρέπει να έχουν όλες τις ετικέτες που επισυνάπτονται.
Σε περίπτωση επιστροφής εκπτωτικού προιόντος με την ένδειξη “sales” αντικαθίσταται με προιόν της ίδιας εμπορικής περιόδου.
Τα μαγιό και τα εσώρουχα θα πρέπει να έχουν την ταινία υγιεινής.
Αλλαγές σε σκουλαρίκια ΔΕΝ γίνονται.

• Αλλαγή με άλλο νούμερο ή προϊόν
Σε περίπτωση που το νούμερο ή το προιόν που έχετε παραγγείλει δεν σας ικανοποιεί μας στέλνετε ένα email με τα στοιχεία σας και την αλλαγή που επιθυμείτε να κάνετε.
Στην συνέχεια στέλνετε το προϊόν που δεν επιθυμείτε σε εμάς με ELTA ή ACS courier (κατόπιν συννενόησης) και εμείς μόλις το παραλάβουμε σας στέλνουμε την νέα παραγγελία. Το κόστος της αντικατάστασης είναι 8€ .

• Πίστωση ποσού

Σε περίπτωση που δεν βρείτε κάτι που σας ικανοποιεί μπορούμε να σας κάνουμε πίστωση του χρηματικού ποσού και να το χρησιμοποιήσετε σε μια νεά σας αγορά. Η πίστωση είναι διαθέσιμη για 30 ημερολογιακές ημέρες.

• Ελαττωματικό προϊόν
Εάν λάβετε ένα ελαττωματικό προϊόν παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@showroom33.gr ή τηλεφωνικώς στο 2231304568 αναφέροντας όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου να μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε πώς θα προχωρήσουμε με την επιστροφή.

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 50%-60%
ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ eshop ΜΑΣ

Έξοδα αλλαγής 8€